De fiets…

Wij kozen voor de fiets om deze tocht te ondernemen. Maar daarvoor zou er dan eerst een goede fiets moeten gevonden worden. Heel wat informatie vonden we terug bij “De Vakantiefietser”, een fietsenhandel in Amsterdam (http://www.vakantiefietser.nl/).

 

Om een lang verhaal kort te maken kozen we na heel wat zoeken, vergelijken en vooral wikken en wegen voor de Easy Rohler van Idworx (http://www.idworx-bikes.de/nl/bikes/easy-rohler/) (http://www.vakantiefietser.nl/vakantiefietsen/idworx/). Kenners weten waarom.

 

De degelijkheid en eenvoud in velerlei opzichten van het Rohloff-naafversnellingssysteem (http://www.vakantiefietser.nl/onderdelen/rohloff-naaf/)

(http://nl.wikipedia.org/wiki/Speedhub_500/14) (http://en.wikipedia.org/wiki/Rohloff_Speedhub) gaven de doorslag. De aankoop van de fietsen gebeurde in 2011 en zo kon de training al worden aangevat.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De fiets…

  1. ann en dominique zegt:

    Have a safe journey!!! We volgen jullie vanuit deze blog, doe het voorzichtig. We willen jullie terug bij ons om deze zomer bij een BBQ alle verhalen te horen die hier niet konden geplaatst worden :-).

    ann&dominique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s