Vluchten kan niet meer…

Er restte ons dan enkel nog een periode te bepalen waarin we deze tocht zouden ondernemen. Iedereen heeft z’n eigen leven, omgeving en bekommernissen waarmee hij moet rekening houden. Na heel wat puzzelen bleek dan dat de maand mei in vele opzichten voor elk van ons het beste tijdstip was. En 04 mei 2013 werd uiteindelijk vastgelegd als startdatum. 

Vanaf nu kreeg ons verhaal al meer vorm. Op 26 januari 2013 werd er door het “Vlaams Genootschap van Santiago de Compostela” een infodag gehouden in het Dommelhof te Neerpelt. Met veel respect luisterden we naar de boeiende uiteenzettingen van deze pelgrims. We kregen het tegelijk koud en warm en voelden ons plots erg klein en onzeker. Maar deze pelgrims moedigden ons aan in ons voornemen en haalden ons terug over de streep. “Natuurlijk kunnen jullie dat. Zo veel anderen deden het reeds. Dus is het nu niet ogenblik om terug te krabbelen.” Juist, vluchten zou ongepast zijn, vluchten kan niet meer… 

Op 16 februari 2013 bezochten we de Nekkerhallen in Mechelen en bezochten er verschillende standen waaronder deze van Pasar-Govaka. Zij organiseren reeds verschillende jaren tochten naar SdC voor fietsers, zorgen voor de bagage, hotels en technische ondersteuning. Er is duidelijk voor elk wat wils. Met hen bespraken we hun traject dat hier en daar wat afwijkt van eigenlijke pelgrimsroute maar die is gekozen in functie van de veiligheid. Van deze mensen mochten we heel wat info ontvangen, waarvoor dank.

 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vluchten kan niet meer…

  1. Gabriel Carla zegt:

    ferm gedaan … en ik voel nog meer dat ik het ook moet doen. Jullie kunnen me alvast veel goede raad geven voor volgend jaar. Dat wordt mijn 60e verjaardag ! Proficiat !

  2. Alex Van Roey zegt:

    We delen heel graag onze ervaringen met jou Carla zodat je je project goed kan voorbereiden. Bij gelegenheid vernemen we het wel, niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s