14 mei 2013: Agen – Mont-de-Marsan – Op de rand van de Landes

Vandaag zijn we eindelijk eens kunnen vertrekken onder een stralende hemel maar met frisse temperaturen. Om ons een beetje rust te gunnen onderweg, pauzeren we nu om de 20 km.

Gisteren hebben we beslist om Lourdes letterlijk en figuurlijk links te laten liggen en daarom bracht het parcours ons door de Landes. Het was een dag zonder noemenswaardige problemen.

De zon heeft ons vandaag een ganse dag vergezeld, wij hebben zelfs ons jasje kunnen uittrekken. De temperatuur bedroeg tussen de 20° en 22°.

Zitten eveneens over de helft van de nog af te leggen kms. Met alle ritten samen komen we reeds aan een degelijke 1295 km. Nog ruim 1000 km te gaan en dat beduidt ook dat Frankrijk weldra tot de verleden tijd behoort. Spanje….here we come!!!!

Na onze nachtrust zullen we de laatste fase aanvatten naar Saint-Jean-Pied-de-Port, de plaats waar meerdere routes samen komen om dan de Pyreneeën in te trekken.

Onze afgelegde weg bedroeg vandaag: 115 km

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op 14 mei 2013: Agen – Mont-de-Marsan – Op de rand van de Landes

  1. Denise zegt:

    Als jullie vandaag zo goed in vorm waren als de vorige dagen zijn het deze avond nog maar 9.. km (al 1 cijfertje minder) Joehoe, nu zien we t minderen !!! Dikke kussen voor iedereen van het zusjes thuisfront.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s