Cruz de Ferro

Cruz de Ferro

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Cruz de Ferro

 1. nadine lambrechts zegt:

  Lieve, sociale, zorgzame, diepzinnige, deugdzame, goedhartige Bea; gisteren, vandaag en morgen, was, is en zal er altijd warmte rondom je zijn. Ben ervan overtuigd dat er naast balast ook altijd heel veel moois in je leven was. Ik hoop dat je de balast hier kon achterlaten en dat vanaf hier het geluk je toelacht, dat je voelt dat het je omarmt als een warme deken, zonder al teveel hersenspinseltjes. Ik vind het fantastisch welke prestatie je hier neerzet, samen met je sympathieke compagnon. Geniet van deze laatste dagen ! Bedankt om jullie ervaringen hier te delen. Wij, zoals blijkbaar nog vele anderen, volgen ze op de voet. Courage !

 2. Gerda Jacobs zegt:

  Amper te geloven dat jullie toch hebben doorgezet na alle ongemakken, slecht weer, letsels enz.
  Proficiat en veel zon voor de laatste inspanningen. Annitake, je eenzame tochten zitten er ook bijna op. Tot volgende week hopelijk. Ik kijk ernaar uit. Groetjes Gerda

 3. Bieke Boonen zegt:

  Na al jullie avonturen hier te mogen meelezen, zou je denken dat de vermoeidheid op jullie gezichtjes af te lezen zijn maar neen, jullie zien er alle drie stralend uit! Geef ter nog ne goeie lap oep! We blijven duimen en zoals gerdake zegt hopend jullie vlug weer terug te zien met een grotere bagage dan voorheen boordevol met leuke verhalen. Dikke knuffel liefs Bieke

 4. r.fraiponts@telenet.be zegt:

  Beste Alex , Bea , Anita ,

  Een reactie in het zicht van de meet.

  Zoals gezegd bij het vertrek , “vergeet niet dat het in sé een bedevaart hoort te zijn” , dit hebben jullie ervaren. De goden hebben jullie “weer” niet gespaard ; de weergoden. Vorige vrijdag zegde Deboosere , die ondertussen van zijne fiets is gevallen , dat het in Galicië sneeuwde. Asjebelieft SNEEUW?

  Ik herinner mij de opmerkingen van Alex waarbij hij zijn respect uitte voor de wielrenners. Een wielrenner zeult niet met zijn bagage , heeft een racefiets , wordt voor en na verzorgd en gemasseerd , en zit maximaal zes uren per dag op zijn fiets en tijdens een ronde heeft hij recht op minstens twee rustdagen. Jullie doen beter : fietsen met bepakking gedurende drie weken zonder één enkele rustdag. ” Respect”!!

  Wij kunnen enkel zeggen dat we jullie prestatie bewonderen. De voldoening te hebben volbracht is volledig voor jullie en kunnen wij enkel benijden.

  Bewonderenswaardig.

  Tot binnen kort,

  Roland en Liliane

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s