Oorlogsschade :(

Oorlogsschade :(

Advertenties
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oorlogsschade :(

 1. anita zegt:

  Hallo Alex,
  Niet erg hoor, verzorg je maar goed !!
  SDC gaat niet lopen. Rustig uitbollen is trouwens aangeraden na zo’n intensief parcours
  We zijn nu al apetrots op jullie.
  Gr
  Anita en Luc

 2. Marita zegt:

  Die enkel ziet er echt uit of hij rust nodig heeft. Nu naar je lichaam luisteren lijkt me een goed idee. Is niet gemakkelijk met het eindpunt in zicht. Maar langzaam gaat ook. Veel beterschap Alex en de groetjes aan jullie drie. Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien.
  tot binnenkort

  Marita

 3. Bieke Boonen zegt:

  je hebt al laten zien wat een doorzetter je bent alex! iIk kan niet anders dan hier heel veel bewondering voor hebben. Laat je maar eens goed in de watten leggen door die 2 lieve vrouwen. En ik duim voor jou dat je de trip met evenveel moed en zonder al te veel pijnen kan verder zetten.
  Dikke knuffel
  Bieke

 4. Emmy zegt:

  Hello Alex ,Anita en Bea
  Een dagje rust inlassen zoals in de Tour de France zal u alle drie ten goede komen
  Hopelijk komt het in orde met je enkel Alex, wij duimen voor je!
  De meet is al in zicht, nog een spurtje en de voldoening zal des te groter zijn .
  Groetjes
  Jean & Emmy

 5. Suzy zegt:

  Dag Bealex,
  Ik heb opzettelijk lang gewacht om jullie een bericht toe te sturen. Halen ze het, halen ze het niet. Met dit doorzettingsvermogen dat ongezien is voor mensen die zelden zulke afstanden met een fiets trotseren, chapeau dus. Wat zijn die verwende renners in de Tour daartegen “doetjes”. Elke dag na de rit hun massage en pasta op tafel om ’s anderendaags weer goed te presteren, allemaal dingen waar jullie het zonder moeten stellen. Misschien is er Anita nog in het geheim om jullie toch elke dag tot professionele renners te kneden. Maar dat kan ik van hieruit niet zien natuurlijk. Dat deze pelgrimstocht moest leiden tot de zogenaamde “oorlogsschade” was misschien wel voorspelbaar. Volgens mij, ik heb twee jaar dokter gestudeerd, ziet het er al bij al nog goed uit. Blokken ijs man, dat is het enige wat je kan redden, de ganse dag door blijven aanleggen. Dus luisteren naar je lichaam en dan de laatste rit inzetten nu het doel in zicht is. Ik blijf erbij dat jullie het zullen halen, dus neem je rusttijd. Ook een pluim voor de dames, Bea met haar fietsprestatie en Anita voor het logistiek gedeelte, want een goeie slaapgelegenheid is de basis voor een degelijke nachtrust en de start voor een nieuwe tocht. Dus van hieruit nog even volhouden en dan genieten van de aankomst. Het gaat jullie goed, trio, ik volg verder de blog. Doeiiiiiiii!

 6. Vera Janssens zegt:

  Hallo pelgrimfietsers, Nu de eindmeet in zicht is en de ongemakken hun tol beginnen te eisen, toch nog veel goede moed gewenst.Wie deert het als jullie er iets langer over doen om jullie doel te bereiken. Een pracht prestatie zo wie zo!
  hou vol en Alex, een goede raad:slaap met je benen iets hoger, dat helpt ook wat.Groeten, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s